Het plaatsen van uw advertentie is nu gratis! Vul hieronder de gevraagde gegevens in:

motorstalling verhuren
  • 1 Advertentie informatie invoeren
  • 2 Afronden

Als je in het bezit bent van een garage, motorstalling of andere mooie ruimte, geschikt voor het stallen van motoren, dan kan je die hier verhuren. Motorrijders vanuit heel Nederland zijn opzoek naar stalling voor hun motor. De vraag stijgt enorm en het aanbod is beperkt. En niet alleen in de grote steden van Nederland, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag is het aanbod van motorstallingen beperkt, maar ook in de kleinere steden zoals Leiden, Haarlem of Haarlemmer staan weinig motorstallingen te huur.

Sommige zijn op zoek naar alleen een winterstalling voor hun motor, zeg van oktober/november tot ongeveer april/mei. Maar ook veel motorrijders willen een motorstalling huren voor het gehele jaar. Ze hebben zelf geen ruimte bij hun woning bijvoorbeeld, willen toch graag hun motor droog stallen en zijn bereid hiervoor een motorstalling te huren.

Eisen motorstalling

Wil je jouw garage of motorstalling gaan verhuren, maar ben je benieuwd waar een ideale motorstalling aan moet voldoen, check dan deze pagina.

Motorstalling advertenties

Heb je geen garage of motorstalling die je kan aanbieden, maar wil je er juist 1 huren. Check dan hier ons actuele aanbod van (winter) motorstallingen welke te huur zijn. Je vind hier motorstallingen welke verhuurt worden door heel Nederland. Dus niet alleen motorstallingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht bijvoorbeeld, maar ook in de kleinere steden zijn voldoende motorstallingen te huur.