In Amsterdam zijn de mogelijkheden om je motor te stallen in een motorstalling enigszins beperkt. Net als ander onroerend goed in de hoofdstad is ook een plek voor je motor schaars. Meestal moet je dan ook het geluk hebben dat er een plekje in een motorstalling vrijkomt. Met heel veel geluk heb je zelfs een motorstalling in je eigen buurt.

Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden bij het stallen van uw motorfiets:

 • Veiligheid
 • Bescherming tegen het weer
 • Voorkomen dat de motorfiets wordt beschadigd
 • Prepareer de motor zelf voor het stallen. Daarvoor hebben we hier meerdere tips opgeschreven.

Nog geen motorstalling in Amsterdam te huur?

Als er nog geen advertentie voor motorstalling in Amsterdam op deze pagina staat dan kun je zelf een motorstalling gezocht advertentie plaatsen. Dit kun je hier gratis doen. Amsterdam is groot, zorg ervoor dat je in je advertentie duidelijk aangeeft in welke omgeving je zoekt. Geef daarbij bijvoorbeeld niet alleen aan of je in Amsterdam Noord zoekt maar ook in welk deel van Noord je zoekt dus bijvoorbeeld Tuindorp of Buikslotermeer. Tot je een stalling gevonden hebt hebben we nog wat alternatieven voor je gevonden en bedacht:

 • Gebruik een motorhoes
 • Je motor stallen in een carport
 • Tijdelijk stallen bij een vriend of familielid
 • Een opslagruimte huren bij een Self Storage.
 • Een tuinhuisje in uw tuin bouwen
 • Uw motor binnen uw huis, appartement, slaapkamer parkeren.
 • Stallen bij je motordealer
 • Koop een oud busje – de meest creatieve oplossing die we op internet tegen kwamen!

Verhuur je een motorstalling?

Als jij een motorstalling of garage in Amsterdam in je bezit hebt en je wilt een of meerdere plekken verhuren voor motoren ben je op deze website op de juiste plek! Je kunt eenvoudig een advertentie aanmaken en je motorstalling aanbieden. Deze advertentie blijft 30 dagen actief, hierna vragen we je of de advertentie verlengd moet worden maar we verwachten dat je dan de stalling allang verhuurd hebt gezien de schaarste in Amsterdam!

Foto van motor in Amsterdam
Photo by Gijs Coolen on Unsplash
Hieronder het overzicht van motorstallingen welke actueel te huur zijn. Ben jij op zoek naar een motorstalling en staat er in jouw omgeving geen stalling? Plaats een motorstalling gezocht advertentie! Uiteraard kunnen we je ook op een wachtlijst zetten, zodat we je een bericht kunnen sturen als er een motorstalling beschikbaar is in jou omgeving. Vul daarvoor onder aan deze pagina het formulier in. Ben je de eigenaar van een motorstalling? Plaats jouw motorstalling nu gratis op deze website en vind een nieuwe huurder!
Motorstalling gezocht Hillegom

Motorstalling gezocht Hillegom

Voor mijn Yamaha FZ1N zoek ik een veilige motorstalling in Hillegom, Nieuw-Vennep, Beinsdorp of Bennebroek. Hele garage huren is ook geen probleem als ik deze…
30/03/2022
Totaal aantal weergaven: 24
Prijs: € 100,00
Motorstalling Bollenstreek

Motorstalling Bollenstreek

De motorstalling in Katwijk betreft een parkeergarage, waar je een plek voor je motor kan huren. Er staan nu dus al meerdere motoren in, maar…
20/05/2020
Totaal aantal weergaven: 227
Prijs: € 50,00
Gezocht..

Gezocht..

Stalling plek gezocht voor 6 mnd ( Mei t/m oktober ) 2022 in of omgeving van Amsterdam
25/03/2022
Totaal aantal weergaven: 17
Prijs: € 0,10