Ben je op zoek naar een veilige en betaalbare motorstalling in Leiden? Wij hebben regelmatig motorstallingen in Leiden en omgeving in de aanbieding op onze website. Staan er geen motorstallingen bij in Leiden? Plaats dan zelf een advertentie als zoekende of vul het formulier onderaan deze pagina in om op de wachtlijst geplaatst te worden: je wordt geïnformeerd zodra er motorstalling in Leiden beschikbaar is.

Betaald parkeren in Leiden

In Leiden centrum zijn de parkeerplekken schaars, een heel groot deel van Leiden is betaald parkeren. dit is het geval in het centrum en de zogenaamde schilwijken. Woon of werk je in een gebied waar je moet betalen om te parkeren? Dan kunt u een bewoners- of werknemersparkeervergunning aanvragen. Deze parkeervergunning is gekoppeld aan het kenteken van uw auto, motor of brommobiel. De motor parkeren op de stoep is in Leiden niet toegestaan. Wilt u niet langs de weg parkeren dan is een stalling in Leiden onmisbaar.

Motorstalling verhuren in Leiden?

Heeft u een plek in een motorstalling te huur in Leiden of omgeving? Plaats nu gratis een advertentie en laat de huurder van de stallingsplaats u vinden! U plaats al een advertentie vanaf €2,00 per maand, tijdelijk is dit zelf geheel gratis. Uw gratis advertentie is en blijft gratis voor de afgesproken looptijd. Daarna word deze niet automatisch verlengd. U zit dus nooit ongevraagd aan een abonnement of verlenging vast.

Logo motorstalling huren

Hoe zoek je een motorstalling te huur?

Stappenplan motorstalling zoeken:

  1. Het actuele aanbod

    Zoek in het actuele aanbod op Motorstallinghuren.nl

  2. Plaats een advertentie

    Plaats zelf een ‘motorstalling gezocht’ advertentie op deze website

  3. Op de wachtlijst

    Plaats je op de wachtlijst, als er aanbod in je omgeving beschikbaar komt wordt je door ons geïnformeerd.

We kunnen niet voor iedere woonplaats een pagina aanmaken dus motor stallingen in omliggende plaatsen zoals Voorschoten, Wassenaar, Leiderdorp, Katwijk, Oegstgeest en Zoeterwoude zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Wachtlijst motorstalling Leiden