Waarom een winterstalling? Een groot deel van de motorrijders kiest er voor om in de winter niet motor te rijden. Logisch om gedurende de winter de motor in een winterstalling te zetten. U kunt als u meerdere maanden geen gebruik maakt van uw motor én deze op eigen terrein stalt, de wegenbelasting laten schorsen. Ook kennen veel motorverzekeringen de mogelijkheid om de verzekering te pauzeren. Dit uiteraard op het moment dat u de motor langere tijd niet gebruikt. Het is dan wel noodzaak om te zorgen dat een eventuele diefstaldekking wel doorloopt. Zo kost de motor u in de wintermaanden stukken minder!

Goedkope winterstalling voor uw motor!

Winterstalling voor uw motor hoeft niet duur te zijn: u kunt al vanaf €45,83 per maand een motorstalling bij ons huren.  Uiteraard krijgt u hiervoor een ruime plek in de winterstalling van Motorstallinghuren.nl aangewezen. Het eventuele gebruik van stroom voor uw druppellader is gratis, dit op basis van beschikbaarheid. 

Waar heeft Motorstallinghuren.nl een stalling voor mijn motor te huur?

Wij hebben op locaties door het hele land motorstallingen, en dit wordt nog maandelijks uitgebreid. We hebben ook motorstallingen van andere aanbieders op onze website staan. Waar u uiteraard ook uw motor in de winterstalling kunt plaatsen. Mocht een stallingsplaats voor uw motor niet direct bij u in de omgeving beschikbaar zijn dan kunt u zich inschrijven voor een plekje, komt er iets vrij dan wordt u vrijblijvend geïnformeerd.

Inschrijfformulier motorstallinghuren.nl:

De motorstallingen van Motorstallinghuren.nl zijn veelal 24 uur per dag en 365 dagen per jaar toegankelijk voor de huurders van een winterstallingsplaats. U kunt dus altijd bij uw bezit. Wel vragen we u om het gebruik in de nachtelijke uren op sommige locatie’s te beperken om overlast voor de directe buren te voorkomen.

In veel winterstallingen is stroom voor handen voor het aansluiten van een druppellader. Daarnaast is sleutelen aan de motor vaak mogelijk maar vraag dit altijd aan de verhuurder van de winterstalling.

winterstalling